air0 hygienmadrass

Lågt tryck helt enkelt

air0 hygienmadrass är en ny trycksårsförebyggande produkt från Järven Health Care. Hygienmadrassen är speciellt framtagen för att behandla trycksår / liggsår i flera kategorier. Historien bakom madrassen gör den än mer intressant. Klicka på produktbladet för att läsa mer.

 

Trycktestad med mycket bra resultat

 air0 tryckavlastande madrass                                                        air0 tryckavlastande madrass

air0 visar mycket bra tryckavlastande resultat.        air0 skumuppbyggnad.

Detta gör air0 hygienmadrass till en väldigt bra

antidecubitusmadrass mot trycksår och liggsår.

 

Trycksår / Liggsår uppmärksammas i media, läs mer här: Trycksår på för många sjukhusVi på Järven Health Care tillverkar madrasser till sjukvården i Sverige, båda sjukhusmadrasser och madrasser till sjukhem och andra vårdinrättningar. Vi gör också madrasser till privatpersoner, då mer och mer av vården numera sker i hemmet. Gemensamt för våra madrasser är att de är trycktestade och erbjuder en bra hygien för brukaren. Madrasserna är enkla att rengöra och deras vita färg gör det förhoppningsvis lätt att upptäcka föroreningar på madrassernas yta.


Våra madrasser finns i flera olika varianter. Vi tillverkar bland annat madrasser för helt sängliggande personer och madrasser där kraven på brandsäkerhet är höga. Det finns många sjukvårdsmadrasser på marknaden. Vi på Järven värdesätter framförallt att ge er som konsumenter den vägledning och de redskap ni behöver för att kunna ta ett välgrundat beslut. Våra ledord för madrasser i allmänhet och sjukvårdsmadrasser i synnerhet är: bra tryckavlastning, bra hygien, bra för miljön, ekonomiskt bra, säker och hållbar.

 

ArtikelnummerArtikel
50950200x80x20 cm
50960200x85x20 cm
50970200x90x20 cm
Brandtestad SS8760001 1+2 - Denna produkt uppfyller SS8760001. Testmetod EN597-1+2 CE-märkt - Denna produkt är CE-märkt i enlighet med medicintekniskt direktiv. (Klass 1) Desinficering - Desinficering av produkten sker med alkoholbaserat eller liknande rengöringsmedel med tensider. OBS! Alkoholer har en uttorkande effekt på ytskiktet och bör därför användas sparsamt. Dessa kan användas; Dax Ytdesinfektion Plus, Virkon, Perform och Dismozon Pur. Vätskeavstötande - Denna produkt är vätskeavstötande. Lentexgaranti - 5 års garanti på ytskiktet Lentex vidhäftning. Max brukarvikt: 180kg - Garanti skumkärna: 4 år - 4 år på utmattning av madrasskärnans B värde enligt SS 876 00 11. Testad enligt SS 8760013 - Madrassen är trycktestad enligt den objektiva testmetoden SS8760013 Kan torkas av - Rengöring bör ske med tvålbaserade rengöringsmedel, spädningsförhållanden enligt rekommendationer för rengöringsmedlet. Använd aldrig koncentrat.
 

K

O

N

T

A

K

T

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Järven på Facebook

 

Järven på Youtube