Baby-, Barn- & Juniormadrassen

Har du ett barn som kissar eller kräks i sängen? Genom att använda våra barnmadrasser som är laminerade med vårt unika ytskikt Lentex kan du minska din oro. Lentex gör att madrasserna är vätskeavvisande och enkla att rengöra med hjälp av tvål och vatten på en torkduk. Lentex är en speciell plast som limmas fast på madrassen och medför att madrassen är skyddad.
 

Baby-, Barn- & Juniormadrassen är framtagen för att ge ditt barn en god och hygienisk nattssömn. Madrassen är hygienisk testad och uppfyller krav för inkontinens och allergibesvär. Den hygieniska ytan förhindrar bland annat damm, smuts och kvalster från att tränga ner i madrassen. Detta gör våra madrasser lämpliga till små barn och säkra att använda av känsliga eller allergiska personer.


Baby-, Barn- & Juniormadrassen bäddas bara med lakan och vid sängvätning plockas lakanet bort och tvättas i maskin. Madrassen tvättas enkelt med hjälp av tvål och vatten på en torkduk utan att madrassen blir smutsig eller kontaminerad. Har du ett sjukt barn och vill rengöra madrassen mer noggrant går det utmärkt att använda rengöringsmedel. Rengöring av ytskiktet bör ske med tvålbaserade rengöringsmedel där spädningsförhållanden ska vara enligt rekommendationer för rengöringsmedlet. Använd dock aldrig koncentrat och under inga omständigheter får klorhaltiga preparat användas.

 

Baby-, Barn- & Juniormadrassen har en lång hållbarhetstid och är framtagen för att ditt barn ska sova skönt och tryggt. Skulle olyckan vara framme och ett hål görs på madrassens yta så går det med enkelhet att laga madrassen med hjälp av vår Lentex-tejp.


Vi värnar om och strävar alltid efter att förbättra miljön. Det är en av anledningarna till att vi var den första madrasstillverkare inom vården som gjorde en livscykelanalys på våra madrasser. Det innebär att vi har full översikt över madrassens liv, från råvara till råvara. Den insikten ger också en större överblick och en strävan att förbättra varje steg, allt för en bättre miljö, speciellt för våra barn.
                                                                                 

Storlek (cm):   Längd: Bredd: Tjocklek:
Spjälsäng Baby:                               60               35             5            
Barnmadrass: 120 60 10
Juniormadrass:  160 70 10
Ungdomsmadrass:  200 80 10

 

 

 

*För varje såld enhet av Baby-, Barn- & Juniormadrassen donerar vi till barnkancerfonden.

 

K

O

N

T

A

K

T

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Järven på Facebook

 

Järven på Youtube