Startsida
Produkter
Tjänster
Kontakt
SØK
Stäng den här sökrutan.
Sök

OptiCell AIR1

innovativa hybridmadrasser

Med integrerade luftceller ger våra hybridmadrasser ett
extra lågt mottryck genom distribution av luft i madrassen.

H
Innovativ
Hybridmadrass
Redistribution
av luft
3
För trycksår kategori 3

brukarvikt
upp till 250 kg

OptiCell Air1

Ljudlös hybridmadrass med extra lågt tryck

Air1 med TruePressure är en avancerad hybridmadrass utformad för att uppfylla vårdens höga standarder och användarens behov. Med sina sammankopplade, skumfria luftceller har Air1 extra lågt mottryck vilket ger väldigt god tryckavlastning samtidigt med hög komfort.

OptiCell Air1 är helt ljudlös då den saknar elektrisk pump . Den medföljande handpumpen används för att kontrollera, och eventuellt justera, lufttrycket i madrassen.

Denna madrass kombinerar noggrant utvalda komponenter för att främja nedsänkning och omslutning (immersion and evelopment), viktiga faktorer för förebyggande av trycksår. Upptäck vad den innovativa Air1 kan betyda för trycksårsförebyggande vård.

OptiCell Air1S

Hybridmadrass med växlande lufttryck

Air1S är utökad modell som tar hybridmadrassen till nästa nivå genom att integrera den med vår växlande luftpump OC20. Denna kombination erbjuder inte bara väldigt god tryckavlastning och hög komfort med TruePressure-teknologin, utan ger också möjligheten till växlande lägen för ytterligare valmöjligheter i kampen mot trycksår.

Noggrant utvalda komponenter i Air1S främjar nedsänkning och omslutning, vilket är avgörande för att förebygga trycksår. Upptäck fördelarna med en växlande hybridmadrass med Air1S och OC20.

OptiCell Air1SX

Hybridmadrass, som en del av SMART-familjen

Air1SX är vår mest avancerade modell och levereras med den kraftfulla OC55-pumpen. Pumpen är en del av vår SMART-serie, där en pump kan styra flera olika madrasser, vilket förenklar inlärning och lagerhållning.

Genom att välja Air1SX blir vår hybridmadrass inte bara en del av SMART-familjen, utan den erbjuder också växlande lägen för ytterligare tryckavlastning. Upplev den innovativa teknologin och bekvämligheten med Air1SX och OC55, där innovation möter mångsidighet.

Vill du beställa eller veta mer om våra produkter kan du kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan också fylla i formuläret här nedan så återkopplar vi till dig.

sv_SESvenska