Startsida
Produkter
Tjänster
Kontakt
SØK
Stäng den här sökrutan.
Sök

kuddar för god sjukvård

Kudden och madrassen är viktiga ingredienser för en god natts sömn. Även för de patienter som är immobila är en bra madrass och en skön kudde viktig. Våra sjukvårdsanpassade kuddar är både sköna och anpassade för en god hygien.

Kudde Zussa - en omtyckt kudde i flera olika storlekar

Kudde Zussa

en omtyckt kudde i flera olika storlekar

En mjuk och skön kudde för god sovkomfort. Yttertyget av polyester och bomull är luftgenomsläppligt och hela kudden är kokbar.

Kudde Zussa har fyllning med slickfiber, en lös icke-bunden polyesterfiber med dunliknande känsla som passar väl till kuddfyllning. Kudden kan beställas i storlekarna 30/50 cm x 45/60/70 cm.
Kombineras med fördel med vårt avtorknings-/tvättbara RXP hygienöverdrag.

Engångskudde

Engångskudde

En hygienisk formbar engångskudde med stoppning av polyesterfiber och ett överdrag i non-woven 100% polyester.

Kudden är helt återvinningsbar och sorteras som brännbart avfall. Ingen demontering är nödvändig.

Flamskyddad kudde TCS

Flamskyddad kudde TCS

Flamskyddad kudde framtagen för krävande och brandfarliga miljöer. Tillverkad av en permanent flamskyddad fiber med yttertyg av 100% Trevira CS. Flamskyddet går ej att tvätta bort.

RX Kuddöverdrag

RX Kuddöverdrag

RX-P är ett mjukt, prasselfritt och skönt hygienöverdrag i PU. Kuddöverdraget är avtagbart och har en dold dragkedja med droppkant.

Överdraget kan torkas av med desinfektionsmedel mellan varje patient och vid behov kan kan det även tvättas i maskin (temperatur 70-95° C) samt torktumlas ca 10 min i max 130° C.

Vill du beställa eller veta mer om våra produkter kan du kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan också fylla i formuläret här nedan så återkopplar vi till dig.

sv_SESvenska