Startsida
Produkter
Tjänster
Kontakt
SØK
Stäng den här sökrutan.
Sök

OptiCell serie Soft

tryckavlastande luftmadrasser

Modern teknik, användarvänlighet och innovativa funktioner paketerat med modern design för sjukvård i världsklass.

statiskt lågt tryck

Snabbventil
CPR-lägen

3
För trycksår kategori 3
brukarvikt upp till 230 kg

OptiCell Soft PRO

Statiskt tryckavlastande madrass av typen ersättningsmadrass

OptiCell SOFT PRO, är ett statisk tryckavlastande madrassystem utvecklat som ett förebyggande och behandlande hjälpmedel vid behandling av trycksår upp till och med kategori 3.

OptiCell Soft PRO är av typen ersättningsmadrass med integrerad skumkärna och placeras direkt ovanpå sängbotten. OptiCell Soft PRO leverereras med ett slittåligt OptiTex överdrag och CPR-ventil för akuta lägen. Den 18 cm tjocka madrassen har celler och överdrag som tillsammans ger en Low Air Loss-funktion samtidigt som överdraget är helt vätsketätt.

Den energisnåla, tystgående pumpen, OC-15, har utvecklats med fokus på användarvänlighet.

OptiCell Soft Plus

Statiskt tryckavlastande madrass av typen bäddmadrass

OptiCell SOFT PLUS, är en statisk tryckavlastande luftmadrass utvecklad som ett förebyggande och behandlande hjälpmedel vid behandling av trycksår upp till och med kategori 3.

OptiCell Soft Plus är av typen bäddmadrass och placeras ovanpå en skummadrass (ex.vis någon av Järvens standardmadrasser). OptiCell Soft Plus leverereras med ett slittåligt OptiTex överdrag och CPR-ventil för akuta lägen.
Den 13 cm tjocka madrassen har celler och överdrag som tillsammans ger en Low Air Loss-funktion samtidigt som överdraget är helt vätsketätt. OptiCell Soft Plus levereras med en energisnål, tystgående pump, OC-15, som är lätt att använda. Att fylla madrassen, som tar normalt ca 15 minuter

OptiCell Gentle

Statisk ersättningsmadrass med hygienöverdrag, automatisk pump och utbytbara celler.

OptiCell Gentle är ett statiskt luftmadrassystem med integrerad skumkärna som används för smärt- och högriskpatienter och vid behandling av tryck- sår upp till och med kategori 3.

Madrassen har en höjd på 18 cm och levereras med ett avtagbart svetsat hygienöverdrag med droppskydd. De 13 cm höga cellerna är enkelt utbytbara. Madrassystemet har celler och överdrag som tillsammans ger en Low Air Loss funktion för att minska risken för hudmaceration samtidigt som överdraget är helt vattentätt.

OptiCell Gentle levereras med en energisnål, tystgående pump, OC31, som är lätt att använda. Att fylla madrassen, som placeras direkt på sängbotten, tar normalt ca 15 minuter.

Vill du beställa eller veta mer om våra produkter kan du kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan också fylla i formuläret här nedan så återkopplar vi till dig.

Äldre, utgående modeller av OptiCell Soft

OptiCell Soft
sv_SESvenska