OptiCell serie Soft

tryckavlastande luftmadrasser

Modern teknik, användarvänlighet och innovativa funktioner paketerat med modern design för sjukvård i världsklass.

statiskt lågt tryck

Snabbventil
CPR-lägen

3
För trycksår kategori 3
brukarvikt upp till 230 kg

OptiCell Soft PRO

Statiskt tryckavlastande madrass av typen ersättningsmadrass

OptiCell SOFT PRO, är ett statisk tryckavlastande madrassystem utvecklat som ett förebyggande och behandlande hjälpmedel vid behandling av trycksår upp till och med kategori 3.

OptiCell Soft PRO är av typen ersättningsmadrass med integrerad skumkärna och placeras direkt ovanpå sängbotten. OptiCell Soft PRO leverereras med ett slittåligt OptiTex™ överdrag och CPR-ventil för akuta lägen. Den 18 cm tjocka madrassen har celler och överdrag som tillsammans ger en Low Air Loss-funktion samtidigt som överdraget är helt vattentätt.

Den energisnåla, tystgående pumpen, OC-15, har utvecklats med fokus på användarvänlighet.

OptiCell Soft Plus

Statiskt tryckavlastande madrass av typen bäddmadrass

OptiCell SOFT PLUS, är ett statiskt tryckavlastande madrassystem utvecklat som ett förebyggande och behandlande hjälpmedel vid behandling av trycksår upp till och med kategori 3. OptiCell Soft Plus är av typen bäddmadrass och placeras ovanpå en skummadrass (ex.vis någon av Järvens standardmadrasser).

OptiCell Soft Plus leverereras med ett slittåligt OptiTex™ överdrag och CPR-ventil för akuta lägen. Den 13 cm tjocka madrassen har celler och överdrag som tillsammans ger en Low Air Loss-funktion samtidigt som överdraget är helt vattentätt.

Den energisnåla, tystgående pumpen, OC-15, har utvecklats med fokus på användarvänlighet.

Vill du beställa eller veta mer om våra produkter kan du kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan också fylla i formuläret här nedan så återkopplar vi till dig.

Äldre, utgående modeller av OptiCell Soft

OptiCell Soft