Startsida
Produkter
Tjänster
Kontakt
SØK
Stäng den här sökrutan.
Sök

OptiCell serie 4

tryckavlastande luftmadrasser

Modern teknik, användarvänlighet, automatik och innovativa funktioner paketerat med modern design för sjukvård i världsklass.

A

Helautomatisk
anpassning av tryck

Snabbventil
CPR-lägen

4
För trycksår
kategori 4

brukarvikt
upp till 250 kg

OptiCell 4 NX V2

Helautomatiskt madrassystem med vår mest avancerade pump

OptiCell 4 NX, är ett alternerande och tryckavlastande madrassystem som placeras direkt på sängbotten. Madrassen är utvecklad som ett förebyggande och behandlande hjälpmedel vid behandling av trycksår upp till och med kategori 4. 

Den medföljande pumpen med digital display, som både kan ge statiskt och alternerande tryck är enkel att använda och ställer automatiskt in sig efter brukarens vikt, längd, läge, rörelser och position i sängen. Max brukarvikt 250 kg.

OptiCell 4 PRO V2

Helautomatiskt madrassystem med hög komfort och premium-funktioner

Helautomatiskt madrassystem med hög komfort och premium-funktioner

OptiCell 4 PRO är ett alternerande och tryckavlastande madrassystem som placeras direkt på sängbotten. Madrassen är utvecklad som ett förebyggande och behandlande hjälpmedel vid behandling av trycksår upp till och med kategori 4.

Den medföljande pumpen, som både kan ge statiskt och alternerande tryck är enkel att använda och ställer automatiskt in sig efter brukarens vikt, längd, läge, rörelser och position i sängen.

Instruktionsfilmer

Vill du beställa eller veta mer om våra produkter kan du kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan också fylla i formuläret här nedan så återkopplar vi till dig.

Äldre, utgående modeller av OptiCell 4

OptiCell 4 NX
OptiCell 4 PRO
OptiCell 4
sv_SESvenska